Arpha ICT-leverancier voor MijnOverheid

Geplaatst in Digikoppeling, MijnOverheid

Arpha is opgenomen op de lijst van ICT-leveranciers voor MijnOverheid. De producten van Arpha zoals de Berichtenbox Mailservice en de Digistekker sluiten naadloos aan op de systemen van Logius die het mogelijk maken om bijvoorbeeld Berichtenbox-berichten af te leveren bij MijnOverheid.

Op het overzicht ICT-leveranciers MijnOverheid is te zien dat Arpha succesvol aansluitingen kan realiseren op de Berichtenbox van MijnOverheid.

Onze producten

Is uw organisatie zich aan het oriënteren op een aansluiting op MijnOverheid, de Berichtenbox of Lopende zaken? Neem dan een kijkje op onze productpagina naar bijvoorbeeld de Berichtenbox Mailservice.

Met de Berichtenbox Mailservice kunnen overheidsorganisaties direct aan de slag om digitaal post te versturen naar burgers.

Ook bieden wij een Digikoppeling adapter aan, de Digistekker, waarmee het mogelijk wordt om technisch aan te sluiten op MijnOverheid.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Reacties (1)

 • Martijn Wouters

  Martijn Wouters

  Beste Arpha,

  Voor Waterschap Vechtstromen voer ik een onderzoek uit naar de implementatie van DigiD en de Berichtenbox van MijnOverheid.

  Zou ik een offerte mogen ontvangen welke kosten en mogelijkheden het met zich meebrengt als wij via jullie een implementatie laten uitvoeren op DigiD en de Berichtenbox van mijn Overheid?

  Alvast bedankt voor de verstrekte informatie.

  Met vriendelijke groeten,

  Martijn Wouters
  Medewerker I & ICT
  Waterschap Vechtstromen

  Reageer op deze reactie

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website of gedeeld met derden.

De Digistekker van Arpha biedt ondersteuning voor een veelheid aan (transport)protocollen waaronder Digikoppeling https://t.co/mL7mgLa6Xb

Arpha Arpha