Arpha opgenomen in Digikoppeling Marktscan

Geplaatst in Digikoppeling, MijnOverheid

Digistekker van Arpha onderdeel van Digikoppeling Marktscan

Arpha is als één van de zes leveranciers in Nederland geselecteerd in de Digikoppeling Marktscan van KING en Logius. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee! Onze Digikoppeling adapter de Digistekker was onderdeel van deze marktscan.

Marktscan

Op 1 december 2015 zijn KING en Logius gestart met een actualisatie op de marktscan Digikoppeling van 2013. De marktscan helpt overheden om een geschikte leverancier te selecteren voor de levering van een generieke Digikoppeling adapter. Met deze Digikoppeling oplossing kunnen overheden aansluiten op de Landelijke Voorzieningen. Zie voor meer informatie over de marktscan de website van Logius.

Digistekker

De Digistekker van Arpha is een generieke Digikoppeling adapter met Enterprise Service Bus (ESB) mogelijkheden, bereikbaar voor elk type organisatie. Zoals de naam al doet vermoeden is de Digistekker een technische stekkerdoos waarmee vanuit verschillende systemen op diverse manieren kan worden aangesloten. Een belangrijke eigenschap is de mogelijkheid om te koppelen volgens de Digikoppelingstandaarden, zodat veilige verbindingen opgezet kunnen worden met én tussen overheidssystemen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond op de website of gedeeld met derden.

De Digistekker van Arpha biedt ondersteuning voor een veelheid aan (transport)protocollen waaronder Digikoppeling https://t.co/mL7mgLa6Xb

Arpha Arpha