Implementaties

Software gaat pas echt voor u werken wanneer dit goed wordt geïmplementeerd. Een goede implementatie is meer dan alleen een technische oplevering: de applicatie zal door zowel de beheerorganisatie als de uiteindelijke gebruikers geaccepteerd moeten worden. Arpha kan uw organisatie ondersteunen in alle facetten van een succesvolle implementatie.

Wat doet Arpha voor u?

U kunt Arpha inschakelen voor implementaties van:

  • Open source oplossingen
  • Oplossingen van derden
  • En uiteraard onze eigen producten!

Wij bieden diverse opties aan om onze eigen producten af te nemen, hieronder ziet u welke opties dit zijn en welke implementatievormen hierbij horen.

Licentie

Al onze producten zijn af te nemen als software onder licentie. Dit houdt in dat u alleen betaalt voor het gebruik van de software en dat uw organisatie zelf verantwoordelijk is voor de implementatie en beheer van de software. Uiteraard kunt u Arpha inschakelen om uw organisatie te ondersteunen bij implementatie- en beheervraagstukken.

Software as a Service

Onze oplossingen kunnen als dienst worden afgenomen. Wij werken hiervoor samen met partners die een SaaS-platform bieden waarop onze oplossingen snel en veilig neergezet kunnen worden. Ook kunnen we onze oplossingen bij uw huidige Cloud-provider installeren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

On Premise

Indien u w organisatie de voorkeur heeft om onze producten in haar eigen beheerde omgeving te implementeren, maar hier verder geen omkijken naar wil hebben, dan kunt u kiezen voor het On Premise-model. Hierbij leveren we onze oplossing als dienst, maar bevindt deze zich technisch in uw eigen omgeving, conform al uw eisen.

Meer informatie

Meer weten over wat Arpha voor kan betekenen voor uw implementatievraagstukken? Benieuwd naar hoe wij onze producten bij uw organisatie kunnen implementeren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!

De Digistekker van Arpha biedt ondersteuning voor een veelheid aan (transport)protocollen waaronder Digikoppeling https://t.co/mL7mgLa6Xb

Arpha Arpha