Performance Testen

Web Applicaties

Arpha heeft ruime ervaring met het uitvoeren van performancetesten op webapplicaties. Een representatieve performance test uitvoeren is niet eenvoudig, maar indien goed opgezet, uitgevoerd en geanalyseerd levert dit zeer waardevolle informatie op! Met een performancetest van Arpha weet u precies wat uw systeem aankan.

NIEUW: Performancetesten op uw Digikoppeling adapter. Arpha is in staat een zeer hoge load te generen over transportprotocollen als ebMS en WUS. Zo weet u precies welke load uw inrichting aankan en kunt u hier afspraken over maken met ketenpartners.

Bottlenecks verwijderen

Bottlenecks in de keten of in uw eigen applicaties kunnen onder andere door middel van performancetesten boven water komen. Het vergt diepgaande ICT-kennis om oplossingen te vinden voor geïdentificeerde bottlenecks. Wilt u weten waar de bottlenecks in uw systeem of keten zitten en hoe u deze kunt wegnemen? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Opschalingsvraagstukken

De opschalingsmogelijkheden van een applicatie zijn afhankelijk van de architectuur hiervan. Arpha kan u helpen uw huidige applicatieplatform op te schalen, het huidige platform beter uit te nutten of uw applicatie naar een nieuwe architectuur te vertalen welke eenvoudiger is op te schalen.

Throttling mechanismes

Arpha biedt softwarecomponenten die het mogelijk maken om zowel binnenkomend als uitgaand verkeer te beheersen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het voorkomen van overbelasting op een webdienst (frontend) of het voorkomen dat achterliggende (eventueel externe) systemen omvallen. Arpha heeft ruime ervaring met implementaties van dergelijke throttling mechanismes en kan uw organisatie hierin bijstaan.

Meer informatie

Veel digitale dienstverlening bestaat uit een aaneenschakeling van verschillende systemen en organisaties. Ook wel ketens of keteninformatisering genoemd. De veiligheid, maar ook de performance van de keten wordt bepaald door de zwakste schakel in de keten. Het is belangrijk om een goede afstemming met ketenpartners te hebben, op het niveau van service afspraken, maar misschien nog wel belangrijker op het niveau van techniek. Zo kunt u voorkomen dat uw systeem overbelast wordt, maar ook dat u zelf geen andere systemen overbelast. Maar het begint met inzicht krijgen in de performance van uw systeem, Arpha kan u hierbij helpen.
Meer weten over deze dienstverlening van Arpha? Neem contact met ons op voor meer informatie!

De Digistekker van Arpha biedt ondersteuning voor een veelheid aan (transport)protocollen waaronder Digikoppeling https://t.co/mL7mgLa6Xb

Arpha Arpha